Cuidadors de gossos en internet contra les residències canines!

Per a molts amos de gossos que s’en van de viatge l’actitud normal seria deixar la mascota en residències canines o guarderies per a gossos, però des de fa poc a Espanya es nota un canvi radical en quant a on deixar el seu animal quan fa falta.

Els amants de gossos volen el millor per als seus amics amb quatre potes i ja no convé deixar-los en llocs on estaran la majoria del temps en gàbies o tancats amb gossos desconeguts, tenint contacte humà limitat i poca diversió. Convençuts que hi ha millors alternatives, els amos de gossos es giren cap a una solució mes familiar: Cuidadors particulars que proposen serveis de guarderia per a mascotes a la seva pròpia casa. Aquests “cangurs” solen cuidar solament un o dos gossos alhora, podent així dedicar-los temps i assegurar-se que els gossos passin tan bones vacances com els seus amos. Estar a casa, jugar, fer llargs passejos, I sobretot nous amics! Els cuidadors de gossos són generalment apassionats d’animals que no els poden tenir a temps complet o busquen companyia per a la seva mascota.

Les trobades entre amos de gossos i cuidadors solen fer-se primer per internet, en comunitats noves dedicades a posar-los en contacte i a facilitar els serveis de guarderia entre particulars. Aquestes webs existeixen des de fa uns anys a l’estranger, principalment als Estats Units, però ja comencen a néixer a Espanya amb moltes ganes de canviar el sentit de “residència” per a mascotes. Una d’elles, Bibulu, precisa específicament que el seu objectiu número u és el benestar dels gossos, ajudar a proporcionar-los hostalatges agradables quan no poden estar amb els seus amos: Continue reading

Els desguassos: empreses de certa popularitat

En un bloc com el nostre , on ens Interessa destacar tant tot el que té a veure amb diferents aspectes de la Realitat ( política , publicitat en línia, Internet , etc ), pensem que pot ser una bona idea tenir un espai obert per parlar d’aquelles Idees empresarials que semblen estar funcionant d’Una manera convenient. Aquesta qüestió és essencial, sobre tot si atenem a assumptes que poden ser molt transcendent, que no és altre que l’incidència de la crisis en el teixit Empresarial del nostre país. En efecte, l’actual situació financera ha provocat Que molts negocis perdin actualitat i es converteixin en inviables , inclus dins del Món de l’automoció , que és el sector del que volem parlar avui. Per això ens ha semblat interessant fer una ullada a tot el que te a veure amb la segona mà, ja que sembla que la tendencia natural circula en aquesta direcció.

En efecte , només cal entrar en pàgines com tudesguace.com per comprovar que el que estem dient no és cap fantasia: estem davant d’una página que permet a l’usuari adquirir recanvis de forma còmoda amb un preu francament adequat. I donat  que ara mateix la qualitat dels desguassos també es pren com a referència a l’hora de ponderar l’excel·lència del producte final, no podem sinó admetre que la peça de segona mà ha pres a l’assalt dels tallers del nostre país.

El millor de tot és la possibilitat de comprar els recanvis des qualsevol punt de la geografia espanyola , altre dels motius per els que aquests llocs de Venda de recanvis s’han anat desplaçant altres formes mes Tradicionals de vendre recanvis. Si necessitem, posem per cas, alguns desguassos a girona que ens permetin fer una espècie de treball de Recerca per veure quins d’aquests son els mes convenients podem fer aquest assumpte des de la perspectiva tradicional , això és fa buscant punt per punt fins localitzar aquells aquest llocs que mes ens interessin… o podem fer un cop d’ull a les pàgines que hem comentat avans (tudesguace.com) per què així el procés sigui molt més senzill. És el que té la tecnologia, que d’un cop d’ull ens permet localitzar un munt de llocs que ens van a donar la millor de les excel · lències i el producte més acabat. I clar, si en l’assumpte estem obtenint una Garantia de funcionalitat i un preu convenient la cosa és posa interessant.

Així que no ens Estranya que el sector dels desguassos hagi revitalitzat una mica el món del motor , àvid de bones notícies amb les que intentar afrontar la crisi. Segurament encara queda molt cami a fer, però vam pensar que la idea empresarial de la venda de peces d’ocasió és molt adequada per aquells que vulguin emprendre una aventura d’aquest calibre. Esteu preparats per Això?

La importància de la presència online

 

Presencia online

Si estàs llegint aquest article és perquè t’agradaria que el teu negoci tingui una millor presència online. Tenir una bona presència online cada vegada s’ha convertit en un factor primordial perquè el teu negoci sigui trobat , tant per la teva marca com en la recerca d’opinions sobre la teva empresa . Encara que la teva empresa tingui una molt bona presència offline no hauries de subestimar la força que et pot donar una bona presència online, hi ha empreses que gràcies a internet han aconseguit duplicar o triplicar la seva facturació simplement implementant una bona estratègia online . És a dir, si no estàs a internet estàs perdent grans oportunitats de negoci .

Cada vegada es fa més difícil que ens imaginem el món sense internet , sense ell, on compararies preus o buscaries sobre opinions Somnika (per dir una marca)? tothom o almenys una gran part de la població busca la informació a Internet i més concretament a Google. Si ningú busqués informació abans d’adquirir cualsevol tipus de producte o marca molt probablement ens enportaríem més d’una decepció . No estem en els anys seixanta , setanta ni als vuitanta .

Imagina’t que gestiones una botiga de matalassos , i que tothom arriba a tu perquè ha vist la botiga pel carrer o algun conegut li ha parlat dels teus matalassos, pel que hi haurà una gran quantitat de persones o clients potencials que mai et podrán trobar, ja que simplement no saben ni que existeixes. I com pots arribar a aquells clients que no han arribat a tu perquè no estan a prop d’on està la botiga física? Fàcil, a través de la creació d’una pàgina web.

Ara ja t’has adonat dels beneficis que et pot portar tenir la teva pròpia pàgina web, però això només és el principi i falta molt camí per recórrer. La segona part i la més complicada és aconseguir que la gent arribi a la teva web o botiga online. Hem de tenir en compte que s’estima una mitjana de conversió d’entre 1 i el 3 per cent, pel que si al mes aconsegueixes 2000 visites pots arribar a aconseguir un total de 60 noves vendes mensuals .

I com puc aconseguir portar trànsit a la meva pàgina web? A través del Màrqueting online. Internet està ple d’informació, i gratis, en gran varietat de llocs podràs trobar manuals molt útils que et podran ajudar a posar el teu lloc web a punt per obtenir el màxim trànsit possible .

Dormity opinions

Opiniones de dormity.com

Des del departament opinions Dormity sabem de la importància que estan adquirint les opinions online, per això volem dedicar aquest article lo coneixedors que som i com nosaltres incidim en tots aquests àmbits valorant sempre l’opinió del consumidor, el client o el usuari.

Ja des de fa força temps, al canal HORECA, amb l’aparició de multitud de pàgines que et permetien comparar entre milions de resultats en qualsevol zona del món, sobretot pel que fa a hotels i restaurants, va aparèixer la possibilitat que el client, un cop hagi visitat aquest hotel o restaurant, donés la seva opinió sobre l’experiència que havia tingut al respecte amb l’estada al complex o bé amb el menjar i el servei del restaurant. I nosaltres pensem. Perquè no crear seccions sobre opinions dormity?

Això va començar a ser una eina molt eficaç per als usuaris, que quan es preguntaven on anar a sopar i pensaven en el lloc idíl · lic que tenien en ment “un bar de tapes que estigui bé i sigui més o menys barat per la zona del centre de Barcelona “, ja no només tindràs la referència de pàgines en forma de directori que et puguin expressar un punt de vista, sinó que hi ha pàgines totalment obertes a opinions en què una altra persona com tu, ha anat a aquest restaurant i pot dir-te que és el que vas a trobar-te allà i si això s’ajusta realment a la realitat que pensaves, com pot ser ciao on també podràs trobar una secció dormity opinions.
Hi ha estudis contrastats, que diuen que la fiabilitat més gran per a un usuari és justament l’opinió d’un altre usuari, del seu mateix rang, les mateixes característiques, i al cap ia la fi un ciutadà a peu de carrer.

Dormity.com

I amb això va començar a derivar en que si en el sector de l’hostaleria i de la restauració es podia opinar, perquè no es pot opinar de grans superfícies del sector d’alimentació, del sector tèxtil tan competit, de la línia de cosmètiques o sobre quina és el més idonea per a la pell, o les últimes tendències en tecnologia si és millor l’últim Smartphone de Samsung o l’últim Iphone d’Apple.

Pel que, des dormity.com aviat ens vam adonar que el sector del relax també era molt important saber què és el que opinaven de nosaltres, quina era la percepció que tenia l’usuari del servei que oferim i quina era la qualitat, el confort i la comoditat del producte que posem al servei, sabent, que són característiques prioritàries per al sector al qual ens dediquem, al del relax.

I per això, aviat vam començar a gestionar aquest tema, pràcticament com a pioners en el sector, donant una prioritat absoluta a conèixer la vostra opinió i la sensació que havíeu tingut en tractar amb la marca dormity.com, en visitar alguna de les nostres botigues dormity.com o bé la percepció que teníeu per les referències externes de la nostra marca, qualsevol cosa, imput i comentari ens era útil per seguir progressant i poder seguir la línia que el nostre client vol, d’aquesta manera vam començar a crear seccions perquè els usuaris ens donessin les seves opinions per exemple opinions dormity premsa, dormity opinions notícies o opinions dormity.com ofertes entre moltes altres seccions per adquirir el que pensen els nostres clients.

A partir d’aquí, va ser molt important per a nosaltres desenvolupar tota l’estratègia del canal on-line, on es fonamenten la majoria de totes les opinions, per oferir a l’usuari conceptes que creiem que tenim molt lligats a la nostra metodologia de treball, com són la transparència, l’empatia i el bon fer cap al nostre públic objectiu. Vivim entorn a valors que volem transmetre a l’usuari, i per a nosaltres va ser important començar a saber si realment des de l’exterior estàvem fent bé la nostra feina per complir els objectius que teníem establerts, o hi havia alguna cosa en el procés, que, potser, estava fallant.

I va ser aquí, en aquest punt, on més que mai, tu, vosaltres, vau començar a ser la peça fonamental del nostre treball. No us podeu imaginar el que serveix una opinió per seguir millorant, de fet actualment som de les empreses líders en el sector del relax gràcies a les vostres opinions, sense elles no hauria estat possible. I per això volem seguir retroalimentant tot aquest procés per garantir el millor servei i el teu millor satisfacció amb el que esperaves. La departament opinions dormity.com no podria haver crescut sense vosaltres!

La teva opinió en primer lloc del matalàs, és molt important, ja que entenem el matalàs com l’eina indispensable per al teu descans, i nosaltres treballem al voltant d’aquesta idea, treballant individualment cada matalàs a mida i amb cura per oferir el millor confort possible. I després, també imprescindible, el servei ofert, com has percebut l’atenció, ja que en dormity.com treballem, no només treballem amb personal altament qualificat en el sector del relax, si no altament qualificat per poder interactuar amb el consumidor de la millor manera. Des de la secció opinions dormity.com podràs valorar els nostres productes directament, des opinions dormity ofertes podras trobar i comentar les nostres últimes ofertes, des dormity.com opinions premsa trobaràs notícies en premsa de dormity i podràs comentar-les i així entre una gran varietat de seccions d’opinions sobre la nostra marca.

Per això, en opinions dormity.com ens importa i molt la teva opinió, hi ha vegades que pensaràs que per dir el que sembla una obvietat potser millor no dir-la, ja que des dormity.com t’animem a que la pots compartir com fins ara, perquè sense ella, només seríem una altra empresa més que ven matalassos, amb ella tenim un valor incalculable per seguir creixent i buscar les millors solucions per al vostre descans.