La importància de la presència online

 

Si estàs llegint aquest article és perquè t’agradaria que el teu negoci tingui una millor presència online. Tenir una bona presència online cada vegada s’ha convertit en un factor primordial perquè el teu negoci sigui trobat , tant per la teva marca com en la recerca d’opinions sobre la teva empresa . Encara que la teva empresa tingui una molt bona presència offline no hauries de subestimar la força que et pot donar una bona presència online, hi ha empreses que gràcies a internet han aconseguit duplicar o triplicar la seva facturació simplement implementant una bona estratègia online . És a dir, si no estàs a internet estàs perdent grans oportunitats de negoci .

Cada vegada es fa més difícil que ens imaginem el món sense internet , sense ell, on compararies preus o buscaries sobre opinions Somnika (per dir una marca)? tothom o almenys una gran part de la població busca la informació a Internet i més concretament a Google. Si ningú busqués informació abans d’adquirir cualsevol tipus de producte o marca molt probablement ens enportaríem més d’una decepció . No estem en els anys seixanta , setanta ni als vuitanta .

Imagina’t que gestiones una botiga de matalassos , i que tothom arriba a tu perquè ha vist la botiga pel carrer o algun conegut li ha parlat dels teus matalassos, pel que hi haurà una gran quantitat de persones o clients potencials que mai et podrán trobar, ja que simplement no saben ni que existeixes. I com pots arribar a aquells clients que no han arribat a tu perquè no estan a prop d’on està la botiga física? Fàcil, a través de la creació d’una pàgina web.

Ara ja t’has adonat dels beneficis que et pot portar tenir la teva pròpia pàgina web, però això només és el principi i falta molt camí per recórrer. La segona part i la més complicada és aconseguir que la gent arribi a la teva web o botiga online. Hem de tenir en compte que s’estima una mitjana de conversió d’entre 1 i el 3 per cent, pel que si al mes aconsegueixes 2000 visites pots arribar a aconseguir un total de 60 noves vendes mensuals .

I com puc aconseguir portar trànsit a la meva pàgina web? A través del Màrqueting online. Internet està ple d’informació, i gratis, en gran varietat de llocs podràs trobar manuals molt útils que et podran ajudar a posar el teu lloc web a punt per obtenir el màxim trànsit possible .